3 cool cats
3 cool cats

Soms zie je wel eens 3 muzikanten die niet willen aannemen dat de jaren 50 voorbij zijn. En ze geven maar katoen : Van Blue Suede Shoes tot Roll over Beethoven. Van Whole Lotta Shakin? tot Pretty Woman. Van Be Bop A Lula tot Rock Around the Clock. En zelfs sixties-rockabilly-klassiekers van bijvoorbeeld John Fogerty. Een wilde, gevarieerde set dus, vol fun en opwinding.

Soms heten dat soort gasten Brian Setzer, soms heten ze ook wel eens 3 COOL CATS.

De 3 Cool Cats doen het overal. Akoestisch. Versterkt of Unplugged. Op een podium of op een toog. In een zaal of in jouw living. Op kermissen en Kroegentochten. Op een bedrijfsfeest of op een Braderij. Op een festival of op je verjaardagsfeest. Ze zijn in voor alle eerbare voorstellen. Als er maar veel mooie vrouwen in de zaak zijn, en er wat Elvis-spirit in de lucht hangt...

Te catalogeren onder "Rootsrock": een mix van rockabilly, blues en zéér authentieke rock'n'roll... Spelen zowel eigen nummers als wilde versies van bestaand werk.

3 Cool Cats raast doorheen zijn set met een octaangehalte van 100! Beter dan een Dyson! Super mèt additieven! Stomende sfeer verzekerd!

Op jouw feestje of receptie durven ze zelfs totaal akoestisch voor de dag te komen. Dàt moet je eens meemaken...

Prijs = 625€ excl. btw