de bende
de bende

De Bende komt, is het feest voor groot & klein! In hun explosieve 70 minuten durende show vuren Nasrien & Arne samen met hun 4-koppige live band een topselectie aan Hits for Kids af op het publiek.

Van de kleinste peuter tot de hipste oma, er is niemand die ze niet aan het swingen krijgen! Parochiezaal of theater, festival of privé-event, De Bende gaat niet naar huis voordat het hele podium op zijn kop staat. Ze zijn altijd wakker en klaar om overal een feestje te bouwen!

Arne Vanhaecke Als schermgezicht van vtmKzoom weet zelfs het kleinste kind wie Arne Vanhaecke is. Of het nu gaat om presenteren, zingen, musiceren, dansen of liedjes schrijven, Arne doet het allemaal. En liefst van al tegelijk! Vanaf nu is De Bende zijn eigenste hyperactieve speeltuin op het podium.

Nasrien Cnops Vroege vogels kennen Nasrien Cnops als de fluwelen stem die Peter Van De Veire wakker houdt in zijn ochtendshow op MNM. Maar deze mediamadam heeft nog veel meer in haar mars. Als zangeres gooit ze bij De Bende alle remmen los… Mama’s, hou de papa’s in de gaten

Live optreden 1 x 60min

Prijs : 3650€ excl. btw