bandits
bandits

Jasper, Toon, Tim en Thomas zijn reeds vijf jaar als band actief.
Eerst onder de naam Gizonband en sinds juni 2011 als Bandits. Gizon komt van ‘Gitaar Zonder Noten’, de naam van de gitaarschool in Sint-Katelijne-Waver waar Jasper Publie al van zijn 9 jaar les volgt.
Hij leerde er Thomas Van Achteren en Tim Tielemans kennen, die in een ‘vorig leven’ samen in Junior Eurosong het mooie weer hadden gemaakt. Op één van hun concerten kwam Toon Smet langs die Jasper nog kende van diezelfde Junior Eurosong.
De drummer was gevonden, het trio werd een viertal, de band was geboren!

Bandits staat voor een unieke live-beleving die gewaardeerd wordt door jong en oud.
De fans van de band brullen de hits van de jongens mee en hun eigen singles worden afgewisseld met een aantal leuke covers, medley’s en verrassingen.
Op die manier worden zowel de Banditas (zoals de fans zichzelf noemen) als de andere aanwezigen voortdurend geëntertaind.

bandits gangBandits heeft een grote en actieve community op Facebook, Twitter en YouTube waarmee dagelijks duizenden van hun fans bereikt worden.
Deze social media zorgen ook voor een voortdurende interactie tussen de band en de fans.
In het voorjaar van 2013 is er vanuit onverwachte hoek een fanbase voor Bandits ontstaan: Thailand! Enkele Thaise fans hebben een eigen Facebook- groep rond de band opgericht die in mum van tijd enkele duizenden volgers had.
Redelijk uniek, voor een band die voornamelijk in het Nederlands zingt. De band heeft z’n stoute schoenen aangetrokken en is met dit verhaal naar het Thaise Channel V gegaan, de grootste muziekzender daar. Met een integratie in de playlist tot gevolg.

Bandits werd begin 2014 geselecteerd voor de Belgische voorrondes van het Eurovisie Songfestival.

Prijs = 3950€ excl. btw ( live optreden 1 x 60min )